Alle partners

Aannemingsbedrijf A. Tuin Den Helder B.V.

Waar een klein aannemingsbedrijf groot(s) is geworden. A. Tuin Den Helder BV is een toonaangevend bouwbedrijf in de Kop van Noord-Holland. Al vier generaties bouwen wij vooruitstrevend, ambitieus, creatief en vastberaden. Dankzij ons team van hardwerkende, loyale mensen zijn wij gespecialiseerd in alles kunnen bouwen en maken wij elke bouwdroom werkelijkheid.

Aannemingsbedrijf J.J. Meijer B.V.

Aannemingsbedrijf J.J. Meijer is gespecialiseerd in bestratings- en aanverwante werkzaamheden. Zo heeft het bedrijf een eigen opleidingsklas voor leerlingstraatmakers, die onder begeleiding staat van een eigen leermeester. Naast straatwerk voert Aannemingsbedrijf J.J. Meijer ook grondwerk, rioolwerk, asfaltwerk uit en houdt men zich bezig met het ontstoppen van rioleringen. Sinds 2010 is het bedrijf ook gespecialiseerd in machinaal straten ( herstraten en nieuw bestraten ).

Arie Hollenberg sloop- & milieuwerken BV

Waar Arie Hollenberg in 1978 in zijn eentje een transportbedrijf begon met alleen een vrachtwagen, groeide uit tot een middelgroot, betrouwbaar en volledig gecertificeerd bedrijf met als dienstenpakket, asbestverwijdering, totaal- en renovatiesloop, brandschade opruiming en bodemsanering. Voor welk project u ons ook inschakelt, onze deskundige medewerkers kunnen het gehele traject voor u uit handen nemen (van onderzoek tot oplevering). Wij werken normaliter op werkdagen tussen 07.00 en 16.00 uur. Is het voor u echter niet mogelijk om het werk tijdens normale werkuren uit te laten voeren? De mogelijkheid bestaat om dit op flexibele tijden te doen zoals: ’s avonds, ’s nachts, in het weekend of tijdens de vakantie. Wij bespreken dit graag met u!

Assurantiekantoor Bremer

Assurantiekantoor Bremer op Texel is een professioneel en ervaren adviesbureau in de financiële dienstverlening. Wij ondersteunen particuliere en zakelijke klanten op het gebied van verzekeringen en bankzaken.

Bouwcenter RAB

Bouwcenter RAB Texel is in alle opzichten een uniek bedrijf. We bestaan al sinds 1921 en zijn de eerste vestiging van de RAB Groep. Er wordt een heel breed assortiment gevoerd voor de professionele bouwer op Texel.

Bouwgroep Dijkstra Draisma

Bouwgroep Dijkstra Draisma is het bouwbedrijf met een breed aanbod in zorg, onderwijs, recreatie, kantoren en woningbouw. Wij zijn goed in Design and Build en trots op wat we maken voor onze opdrachtgevers. Wij willen echter niet een aannemer zijn, maar vooral een aanbieder van producten en diensten. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het totale proces bij onze opdrachtgevers. Wij kijken niet alleen naar de bouw, maar ook naar het onderhoud over meerdere jaren. We willen mensen laten zien dat je bij een gebouw goed moet nadenken over de gehele levensduur. “Total Cost of Ownership” noemen wij dat.

Deko Alarm & Beveiligingstechniek

"Deko, Voor al uw beveiligingszaken en bewakingsdiensten". Deko Alarm is een familiebedrijf waarbij kwaliteit, service en klantgerichtheid voorop staat. Deko behoort tot de beste en meest gecertificeerde bedrijven van Nederland. Hierdoor bent u verzekerd van een goed, betrouwbare en professionele dienstverlening

Druktemaker

Druktemaker is een creatief bureau dat vanuit het mooie Den Helder klanten in heel Nederland en daarbuiten bedient op het gebied van strategie, creatie, productie en marketing.

ESNW

ESNW regelt onderhoud en reparatie aan verwarmings-, warm water- en ventilatietoestellen. Onze monteurs helpen u graag bij cv-ketel advies, installatie, onderhoud of storing! 24/7 hulp.

Gemeente Texel

Hoogerheide Notariskantoor

De notaris op Texel voor particulier & bedrijf.

Hoogsteder Elektrotechniek

Hoogsteder Elektrotechniek is een modern en vooruitstrevend elektrotechnisch installatiebedrijf, werkzaam zowel in de particuliere sector als op de zakelijke markt. Wij verzorgen de complete elektrotechnische installatie voor uw woning of bedrijf. Onze service & onderhoud afdeling staat voor snelle service en kwaliteit. Met onze professionele servicedesk staan onze mensen u 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, ter beschikking om u bij calamiteiten en storingen snel en adequaat te helpen met het oplossen van de problemen. Op onze website vindt u allerlei informatie over ons bedrijf en wat wij voor u kunnen betekenen.

Leadership solutions

"Leadership Solutions ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Onze experts inspireren jou, de leiders van morgen, om vanuit passie en integriteit te werken. Wij maken het verschil, doordat we de inhoud van het programma feilloos weten te combineren met de persoonlijke ontwikkeling van elke deelnemer. Dat doen we onder andere met onze ImpactMethode©. Zo wordt jij de beste versie van jezelf. Wij inspireren en confronteren, zijn innovatief en maken plezier, en groeien – samen met jou!"

MAKELAARDIJ TEXEL VASTGOED

MAKELAARDIJ TEXEL VASTGOED: HET GROOTSTE WONINGAANBOD VAN TEXEL! Een huis kopen of verkopen op Texel? Makelaardij Texel Vastgoed helpt u graag verder. Wij gaan aan de slag met uw wensen en mogelijkheden. Ons kantoor is al meer dan 50 jaar actief op Texel, beschikt over ruime kennis van de Texelse huizenmarkt en heeft het grootste woningaanbod van het eiland.

Molenaar en Leek

Het zal de verhuizing zijn die u altijd bij blijft, in de positieve zin van het woord. Als professioneel verhuisbedrijf begrijpen wij als geen ander dat er voor u veel komt kijken bij een aanstaande verhuizing. Een nieuwe omgeving en de vele zaken die u nog moet regelen voordat de dag van de werkelijke verhuizing aanbreekt. Om u bij voorbaat al veel zorgen uit handen te nemen bieden wij een allround verhuisservice aan. Nog voordat wij u van A naar B verhuizen kunt u al gebruik maken van onze inpakdienst. ‘Tillen’ kunnen wij allemaal. Maar het met zorg verhuizen van uw inboedel dat is een ander verhaal. Al vanaf 1927 regelt Molenaar & Leek verhuizingen en transporten. Veel ervaring dus. Dat vindt u overal in ons bedrijf en op elk niveau terug: klantvriendelijke benadering, moderne aanpak, tarieven waar u zich niet aan vertilt. Van te voren nemen wij het gehele traject met u door: tijd, voorwaarden, kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Notarissencombinatie Den Helder

Notarissencombinatie Den Helder is een samenwerkingsverband van 2 notarissen: Mr Elka-Marina Arrindell en Mr Greg Deul. Met een team van medewerkers kunnen zij je een leven lang bijstaan om belangrijke zaken juridisch goed vast te leggen. Jouw situatie is daarbij het uitgangspunt. Of het nu gaat om relaties, wonen, ondernemen of overlijden, Wel zo prettig om zekerheid te hebben over zaken die veel voor jou betekenen. En over zaken waar je nu liever niet aan denkt. Je zou de eerste niet zijn die van een koude kermis thuiskomt.

Stokman Renault & Dacia

Maak kennis met Renault en Dacia dealer Stokman. Uw officiële dealer voor onderhoud, service, APK en aankoop van een nieuwe of gebruikte Renault of Dacia.

TexelEnergie

Waarom zouden we kiezen voor grijze energie die slecht voor het milieu en klimaat is? En waarom zouden we deze slechte energie uit het buitenland halen, als we zelf lokaal groene energie kunnen opwekken? Dat moet en kan anders, besloot TexelEnergie | om ruim 10 jaar geleden. Bij TexelEnergie | om krijg je daarom energie van Texelse zon en wind. 100% groen en 100% lokaal opgewekt dankzij diverse duurzame projecten en initiatieven bij jou in de buurt.

Van Keulen Makelaars

Van Keulen Makelaars koestert onze mooie regio en we koesteren onze klanten, die bijdragen aan de groei en bloei van Den Helder en Julianadorp. Door onze knowhow in de makelaardij en betrokkenheid in dit gebied, weten wij altijd de mooiste percelen te vinden. We assisteren je graag in de zoektocht naar het huis of bedrijfspand, dat precies aan jouw wensen voldoet of ontzorgen je in de verkoop van jouw woning.

Woontij

Zoekt u een woning in Den Helder, Julianadorp of op Texel? Dan bent u bij Woontij aan het juiste adres. Wij beheren ruim 2100 sociale huurwoningen en willen ervoor zorgen dat u plezierig kunt wonen in een woning die bij u past.